Reg. Noord (hapto)yoga

  • Louis van Gorkom

    Wij de mini-vereniging “Maha Vira” geven in Drachten (Friesland) huiskamercursussen rond naturisme en Yoga. De meeste lessen hebben een wekelijks ritme. Er is ook beperkt ruimte voor geklede lessen yoga. Naast deze lessen zijn er tal van andere activiteiten voor naturisten.

    Voor afspraken over introductie gesprekken bel met 0512-532736. De verdere (adres)info staat op Natspel.nl*. Louis van Gorkom.

    *) Bij bedekte tekst (smal beeldscherm) de verticale frames van Natspel.nl even met de muis zijwaarts verschuiven, zodat de middelste kolom geheel vrij komt.

  • MV

    Dit draadje is gereserveerd voor aanvullende info (afblijven S.V.P.), Louis van Gorkom.

    PS. MV staat voor “Maha Vira” (het kan ook “meer vulling” betekenen).

  • MV

    In dit draadje is er ruimte voor aanvullende info (afblijven S.V.P.), Louis van Gorkom.

    PS. MV staat voor “Maha Vira” (het kan ook “meer vulling” betekenen).

  • Louis van Gorkom

    Op 27 december 2010 07:17 zijn wij actief geworden op dit forum. Het was een periode van leren. Met vallen en opstaan kwamen we tot een bruikbaar model voor onze actieve mededelingen.

    Voor het versteende materiaal verwijzen we naar onze site Natspel.nl. Nu eind 2012 heeft de vorige ingang (advertentie) op dit forum meer dan 200 ingangen. Dit is lastig lang, dus is de overgang naar deze nieuwe een noodzaak, Louis van Gorkom.

  • FreeGirl

    Mensen komen en gaan, want we leven in een veranderende wereld. De baas vraagt meer inzet in de vorm van overwerk. Dit is maar een van de vele voorbeelden, waardoor wij onze goede krachten verliezen.

    Daarom zoeken wij constant nieuwe vrijwilligers voor de verdere uitbouw van de site Natspel.nl (bouwers, schrijvers, modellen enz.). Soms is het handig als men dicht bij Drachten woont.

    Natugroetjes, FreeGirl

  • Margriet

    Hallo Louis,

    Op welke dag van de week en tijdstip geeft U geklede Yoga?

    M.Vr.Gr. Namaste Margriet.

  • Louis

    Hallo Margriet,

    De donderdag is momenteel leeg. Ik reserveer deze dag vanaf nu een week voor gekleed yoga. Het zijn naar wens aangepaste huiskamerlessen.

    Bel even voor verdere afspraken 0512-532736; namaste, Louis van Gorkom.

  • MV

    Dit draadje is gereserveerd voor de activiteitenagenda.

    Gaarne afblijven info 0512-532736, Louis van Gorkom.

  • MV

    In dit draadje is ruimte gereserveerd voor de agenda (afblijven S.V.P.).

  • Louis van Gorkom

    Op dinsdagavond is er een open huiskamerbijeenkomst naturisme en tantra in Drachten (Friesland). Zoals gebruikelijk binnen het naturisme (nudisme) zijn we allemaal geheel naakt en zitten we op een badlaken.

    We gaan verder met het thema afleiden van ons maatje binnen de passiefoefeningensessie. Aan thema's is tot dusver de Motvorm ingebracht. Men kan nog steeds extra thema's aandragen.

    Info: 0512-532736 (vragen naar Louis).

    PS. Wij kunnen helaas op de “prikpagina naturisme” niet meer snel reageren!